Geboorte spandoek laten maken? Hier 3 tips!

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 11:36

Een spandoek laten maken voor de geboorte van je kindje? Dan wil je natuurlijk het mooiste spandoek dat je kunt vinden. Het liefst met een uniek ontwerp, want je wilt op een bijzondere manier dit prachtige nieuws aan de wereld vertellen.

 

De geboorte van je kindje aankondigen doe je natuurlijk met een geboortespandoek. Dit is een leuke en originele manier, die goed opvalt. Een spandoek is eenvoudig te bevestigen en omdat wij spandoeken in allerlei maten leveren is er altijd eentje die past. Maar hoe laat je nu het mooiste spandoek maken? We geven je in deze blog 3 belangrijke tips, zodat je op een vrolijke en originele manier de geboorte van je kindje met een spandoek kunt vieren. 

 

 

Tip 1: Wat zet je op het spandoek?

Het belangrijkste is natuurlijk dat het spandoek je boodschap duidelijk maakt. Dit kun je doen met een leuke of originele tekst, maar natuurlijk ook met een lieve of bijzondere illustratie. Wil je de naam van je kindje op het spandoek vermelden, of juist niet? Of heb je een leuke tekst die je graag op het spandoek wilt laten drukken? Allemaal dingen om goed over na te denken.

 

Let er vooral op dat een spandoek goed leesbaar moet zijn. Vaak wordt een spandoek in het voorbijgaan gezien, er is dan niet heel veel tijd om te lezen. Een korte, pakkende tekst in een lettertype dat groot genoeg is, doet het vaak het beste.

 

Naast de juiste illustratie kan de naam van je kindje al voldoende zijn om duidelijk te maken wat de boodschap is. Wil je graag tekst gebruiken? Zorg dan dat deze kort en krachtig is. Een lekker lopende, eventueel grappige, zin maakt het spandoek extra persoonlijk.

 

 

Tip 2: Uniek spandoek met lieve illustratie

De geboorte van je kindje is een speciaal moment. Dan wil je geen dertien in een dozijn spandoek, maar iets unieks. Bij Lievespulletjes.nl weet je zeker dat je een uniek spandoek krijgt. Wij schetsen namelijk de designs zelf en werken deze uit tot illustraties die alleen op onze producten worden gebruikt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je deze spandoeken in andere winkels tegenkomt.

 

Wil je echt een uniek spandoek, eentje waar er maar één van is gemaakt? Doordat wij een illustrator in huis hebben is alles mogelijk. Wil je een afbeelding aanpassen of heb je zelf een leuk idee? Bespreek het met ons, wij denken graag met je mee om het mooiste spandoek voor jou te maken.  

 

 

Tip 3: Spandoek van hoge kwaliteit

Een spandoek voor de geboorte van je zoon of dochter hangt waarschijnlijk enkele weken of zelfs maanden buiten, in weer en wind. Het is natuurlijk zonde als de leuke opdruk al snel begint te vervagen of vlekkerig wordt. Daarom gebruiken we zwaar PVC (500g/m2) om onze spandoeken van te maken en worden ze professioneel bedrukt.

 

PVC is een van de meest populaire materialen om spandoeken van te maken. PVC is stevig, gaat lang mee en is uitermate geschikt voor buiten. Het is ook nog brandvertragend, wat natuurlijk niet onbelangrijk is. Om het ophangen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken worden de randen netjes omgezoomd en plaatsen we in de hoeken ringen. Daarmee hang je het spandoek gemakkelijk op elke gewenste plek, zoals de schutting, aan het balkon of tussen twee palen in de voortuin.  

 

Bij Lievespulletjes.nl krijg je een spandoek van hoge kwaliteit. Wij zorgen dat de bedrukking precies wordt zoals jij hem wilt hebben. Met deze afwerking zorgen we ervoor dat het spandoek langer meegaat. De zoom maakt de kans op scheuren een stuk kleiner, dat is handig met de harde wind die er soms opeens staat. De ringen geven nog een extra versteviging aan je spandoek.  

 

 

Bonustip: Laat je spandoek professioneel ontwerpen en drukken

 

Het mooiste spandoek voor de geboorte van je kindje laat je professioneel drukken. Dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat. Een spandoek is nu eenmaal de beste manier om een heugelijke gebeurtenis of een belangrijke boodschap wereldkundig te maken. In onze webshop vind je allerlei leuke geboortespandoeken die je zelf nog verder kunt aanpassen met bijvoorbeeld de naam van je kindje. Die printen wij er gratis voor je op.

 

Ook een leuke tekst geeft jouw spandoek net dat beetje extra. Bij Lievespulletjes.nl mag je zelf bepalen hoe jouw spandoek eruit komt te zien. Wanneer je start met personaliseren kies je welke afmetingen het spandoek moet krijgen, welke kleur je wilt en waar je de teksten wilt hebben. Zo wordt het spandoek echt uniek. Na je bestelling wordt het spandoek met zorg gedrukt en afgewerkt, zodat jij precies het spandoek krijgt dat jij hebt samengesteld.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de geboortespandoeken met naam en unieke illustratie. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.