Blog over lievespulletjes

Top 10 mamablogs 2017

  • Geplaatst op
  • Door Lievespulletjes
Top 10 mamablogs 2017

Ervaringsverhalen lezen van andere moeders, dat doen we graag. Dat zie je wel aan het groot aantal mamablogs dat je tegenwoordig tegenkomt. Als jong bakken moeder zit je vaak ook boordevol vragen. Wat zijn nou handige tips voor tijdens je zwangerschap of de bevalling? Hoe gaat de ontwikkeling van je baby tot peuter en kleuter? Waar vind je de leukste spelletjes voor je kinderen en vanaf welke leeftijd vinden zij deze ook leuk? Wat zijn de fijnste verzorgingsproducten zonder rommel erin? Genoeg vragen, maar er is ook genoeg te lezen. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke mamablogs.

De tekenaar achter Lievespulletjes

De tekenaar achter Lievespulletjes

Roy Korpel is de tekenaar van alle illustraties en ontwerpjes die je bij Lievespulletjes kunt kopen. Dit maakt onze webwinkel uniek ten opzichte van andere webwinkels. Hoe werkt het proces illustreren en wat voor gedachten zit erachter? Tijd voor een interview met de tekenaar achter Lievespulletjes!

Geboortedoek - Unieke geboorte versiering met naam!

Geboortedoek - Unieke geboorte versiering met naam!

Als trotse ouders wil je natuurlijk op een unieke manier blijk geven dat er een nieuw wondertje is geboren. Zoek dan niet verder, want Lievespulletjes heeft een unieke serie geboortedoeken met leuke illustraties en de naam van de baby. De illustraties zijn door tekenaar Roy Korpel geïllustreerd en nergens anders te koop. Het personaliseren van de geboortedoeken is gratis!

Geboortebord bevestiging tips

  • Geplaatst op
  • Door Lievespulletjes
Geboortebord bevestiging tips

Het moment is daar! De kleine is geboren en je hebt van alles in huis gehaald om de boel te versieren. Natuurlijk heb je ook een geboortebord besteld bij Lievespulletjes.nl. Vergeet de duct-tape en montagekit. Lees hier onze geboortebord montage tips!