Terug

Armbandjes leveren in België niet mogelijk

muursticker plakken in zes stappen

muursticker plakken in zes stappen

Let erop dat de ondergrond niet te poreus is. De lijm moet  natuurlijk wel ergens aan kunnen hechten. Hele goedkope stickers zijn in de meeste gevallen ook niet goed van kwaliteit. Denk aan de stickers die je voor een paar euro aanschaf. In de meeste gevallen krimpen deze stickers en laten vervolgens los. We beschrijven in 6 eenvoudige stappen hoe jij een muursticker goed aan de muur kan plakken. Ben je er klaar voor? Mooi, hier gaan we!  

Een muursticker plakken 'stappen plan'

muursticker plakken in 6 stappen

  • STAP #1 De positie van de muursticker

Gebruik stukjes crepe tape (of een ander soort tape dat makkelijk zonder schade te maken aan de muur verwijderd kan worden) om de muursticker te positioneren. Neem een paar stappen afstand om te bepalen of hij juist hangt.    

  • STAP #2 Muursticker vastplakken

Als u tevreden bent over de positie kunt u de muursticker goed vastplakken. Het liefst over de volle breedte aan de bovenzijde.  

  • STAP #3 Achterzijde verwijderen

Til nu de onderkant van de sticker op zodat de achterzijde bereikbaar wordt. En verwijder de achterste folie voor een klein stuk aan de bovenzijde. Nog niet helemaal verwijderen.

 

muursticker plakken in 6 stappen

  • STAP #4 Op de muur strijken

Met een stevig en recht voorwerp strijkt u de sticker nu op de muur. Van boven naar beneden. Doe dit rustig en voorzichtig.    

  • STAP #5 Overdracht folie verwijderen

Verwijder de crepe take stickers voorzicht. Nu kunt u de overdracht folie rustig verwijderen. Let goed op dat al het sticker materiaal ook op de muur blijf zitten tijdens het verwijderen van de overdracht folie.

  • STAP #6 Enjoy

Veel plezier met je sticker.

 

Lievespulletjes verkoopt geen muurstickers. Wij zijn niet verantwoordelijk als het plak proces misgaat. 

muurdecoratie vanvas

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »