• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Canvas decoraties voor de babykamer, kinderkamer en keuken

Muurdecoraties op canvas voor de babykamer, kinderkamer of de keuken. Personaliseer de decoraties zelf met onze mooie app. Verander teksten en achtergrondkleuren. Maak het helemaal eigen.
Keuze filter

Canvas decoraties voor de babykamer, kinderkamer en keuken

Canvas decoraties

We hebben mooie decoraties op canvas voor de babykamer en kinderkamer. Onze canvas decoraties voor de babykamer zijn uniek. Alle canvas decoraties die bij ons te koop zijn worden door illustrator Roy Korpel getekend en zijn exclusief te koop bij Lievespulletjes.nl.


Canvas decoraties met naam

Bestel een decoratie met naam en wij verwerken dit gratis op de canvas decoratie. Of maak gebruik van onze handige personaliseer tool om een een decoratie helemaal naar eigen hand te zetten. Verander het lettertype, de tekst, afmeting en kleuren. Heb je eigen wensen die niet mogelijk zijn binnen een product? Neem even contact met ons op.

Kwaliteit canvas

Onze decoraties van canvas zijn hoog van kwaliteit. Er wordt zwaar canvas gebruikt en wordt met met kwaliteit inkt gedrukt. Het spannen van het canvas op een houten frame wordt met de hand verricht. Aan de achterzijde wordt ook meteen een ophangstuk gemonteerd. Je kan de decoratie letterlijk uit de doos zo aan de muur hangen.


Onze eigen illustraties

Alle canvas decoraties worden door ons zelf ontworpen en geillustreerd. De tekeningen komen van illustrator Roy Korpel en zijn exclusief verkrijgbaar bij Lievespulletjes.nl. Heb je een verzoek of mis je iets in onze shop? We staan altijd open voor nieuw content. Misschien voegeen we een topstuk aan met jouw input!


Levertijd

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk een leuke decoratie van canvas in de babykamer ophangen. Dan is de kamer pas echt af. De levertijd is ongeveer 2 tot maximaal 4 werkdagen. Een levering naar België duurt meestal 1 dagje extra.


Overtuigt? Bestel vandaag nog jullie  decoratie en finish de babykamer! We vragen slechts 2,95 voor een verzending. Wij bezorgen iedere canvas decoratie binnen Nederland en Belgie gratis vanaf 50 euro. 

Lees meer