• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

geboortebord jongen bestellen (10)

Kleur
Kies een product
Bestel hier een geboortebord jongen. Unieke illustraties en in een hand omdraai gepersonaliseerd naar eigen wens! Simpel en snel!
Toon 1 - 10 van 10

geboortebord jongen bestellen

Geboortebord jongen

Het is dan eindelijk zover. De kleine is geboren en je wil dit het liefst van de daken schreeuwen. Er is maar weinig zo zaligmakend als de geboorte van e zoon. Wij helpen je een handje zodat je op een unieke en leuke manier, het aan de hele buurt kunt vertellen dat jullie wonder geboren is. En dat doe je met een geboortebord van Lievespulletjes. Met een assortiment van verschillende geboorteborden is er voor ieder keus genoeg bij Lievespulletjes.nl

 

Geboortebord jongen met naam

Een geboortebord jongen bij Lievespulletjes.nl wordt gratis voorzien van een naam of tekst. En het mooie is dat je dit zelf erin kan zetten zodat het geboortebord helemaal naar jullie zin is. De tekst, de kleur en de afmeting kan je allemaal zelf bepalen. Zo is een geboortebord pas echt helemaal uniek. Kies een geboortebord, kies een afmeting en klik vervolgens op “start met personaliseren”, met 10 minuten is je geboortebord op maat besteld. Wij zorgen ervoor dat het geboortebord wordt geleverd zoals je hem heb samengesteld.

 

Levertijd van een geboortebord jongen

Een geboortebord van Lievespulletjes is maatwerk. Wij laten onze borden op maat contour affrezen en wordt het drukwerk print-to-plate direct op het Forex verwerkt. De levertijd is hierdoor iets langer dan gebruikelijk in onze winkel. Ongeveer 4 tot 7 werkdagen. Houd hier dus rekening mee.

Overtuigt? Bestel vandaag nog jullie geboortebord jongen en geniet van een leuke kraamtijd!

Lees meer