Klein lief webshopje draaiend op passie!

Lieve en vrolijke geboortespandoeken!

Er is altijd wel een leuke plek te vinden voor een geboortespandoek. Zet hem in je voortuin of hang hem aan de gevel. Zo kun je op een unieke en leuke manier het nieuws aan de hele buurt vertellen. Daarnaast is het natuurlijk ook een super feestelijk gezicht!

Geboortespandoek met naam en unieke illustraties

De baby is geboren!! Dat wil je het liefst van de daken schreeuwen, maar dan maak je de baby wakker…

 

Vertel het geweldige nieuws daarom met een vrolijk en uniek geboortespandoek. Zo is in no-time de hele buurt op de hoogte van dit geweldige nieuws.

 

Er is altijd wel een leuke plek te vinden voor een geboortespandoek. Zet hem in je voortuin of hang hem aan de gevel. Zo kun je op een unieke en leuke manier het nieuws aan de hele buurt vertellen. Daarnaast is het natuurlijk ook een super feestelijk gezicht voor de kraamvisite, zo’n geboortespandoek. Er is geen twijfel mogelijk over waar ze moeten zijn.

 

Bij Lievespulletjes.nl vind je een uitgebreid assortiment van verschillende geboortespandoeken. Pas het spandoek helemaal aan, je kunt de tekst, kleur en afmetingen allemaal zelf bepalen. Zo wordt het geboortespandoek echt helemaal uniek.

 

“Een geboortespandoeken van Lievespulletjes: Uniek, lief en illustraties uit eigen keuken!”

 

Geboortespandoek met naam

De naam van je zoon of dochter wil je het liefst aan iedereen vertellen. Hoe kun je dit beter doen dan een geboortespandoek met naam. Laat het spandoek voorzien van de naam van je zoon of dochter. Bij Lievespulletjes.nl zetten we gratis de naam of een leuke tekst op het geboortespandoek.

 

Een geboortespandoek met naam maak je eenvoudig zelf. Je kiest een leuk spandoek uit, selecteert de gewenste afmeting, kies een achtergrond en geef de naam van je kindje op. Zo weet je zeker dat je een uniek spandoek hebt voor de geboorte van je zoon of dochter.

 

Bepaal de tekst, kleur en afmetingen van het geboortespandoek en wij zorgen ervoor dat hij geleverd wordt, precies zoals jij hem hebt samengesteld.

 

 

Spandoek baby geboren tekst

“Hoera! Bij ons is het feest, want de ooievaar is geweest.”

 

Hoe kun je beter vertellen dat de baby geboren is dan met een leuke tekst. Voorzie het spandoek van een leuke, grappige of mooie geboorte tekst. Je mag dit helemaal zelf bepalen. Wij maken het spandoek zoals jij hem wilt hebben.

 

Een spandoek met persoonlijke tekst is een geweldige en unieke manier om de wereld op de hoogte te brengen van de gezinsuitbreiding. Dus wees creatief en voorzie je spandoek van een originele tekst om te laten weten dat de baby geboren is.  

 

 

Hoge kwaliteit geboortespandoek

Bestel je een geboortespandoek bij Lievespulletjes.nl, dan krijg je een spandoek van hoge kwaliteit die lang mooi blijft. Na je bestelling maken we jouw geboortespandoek van zwaar PVC (500g/m2). Het PVC is behandeld, waardoor het brandvertragend is. Wel zo veilig. De randen worden netjes omgezoomd en voorzien van ringen in de hoeken. Zo kun je het spandoek makkelijk ophangen.

 

 

Waar hang je een geboortespandoek op?

Een geboortespandoek is door het stevige materiaal en de ringen eenvoudig op te hangen. Ook in weer en wind zal het spandoek goed leesbaar blijven. Er is altijd een goede plek te vinden om het geboortespandoek op te hangen:

 

  • Aan de schutting
  • Op het balkon
  • Tussen twee bomen, in de voortuin
  • Sla zelf twee palen in de grond en span hem hiertussen
  • Hang hem aan de gevel van het huis

 

 

Geboortespandoek met unieke illustraties

Wil je echt een uniek geboortespandoek? Dan zit je goed bij Lievespulletjes.nl. Zo goed als alle decoraties, designs en illustraties worden door ons zelf gemaakt. Daardoor zijn onze geboortespandoeken echt uniek en zul je ze niet in andere winkels vinden.

 

De unieke illustraties worden door ons geschetst en uitgewerkt. Al onze illustraties worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen producten. Een geboortespandoek van Lievespulletjes.nl is daardoor echt uniek en nergens anders te krijgen.

 

Wil je echt een bijzonder en uniek spandoek? We passen de illustraties naar wens aan. Zo maken we net zo makkelijk een geboortespandoek voor een tweeling of drieling, of verwerken we een bijzondere illustratie in jouw spandoek. Houd er wel rekening mee dat voor een speciaal design een meerprijs gerekend wordt. Overleg eventueel van tevoren over de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

 

 

Levertijd van een geboortespandoek

We maken het geboortespandoek speciaal voor jou en dat heeft even tijd nodig. Na je bestelling wordt jouw unieke spandoek gedrukt. Dit moet even drogen. Daarna worden de randen omgezoomd en voorzien van ringen. Het geboortespandoek wordt met zorg gemaakt, zodat je er lang plezier van hebt. Daardoor is de levertijd van een geboortespandoek ongeveer 5 tot 7 werkdagen. Met een snelle bestelling ontvang je het spandoek binnen 3 werkdagen.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Het is ons niet snel te gek. Doordat we onze eigen illustrator in huis hebben kunnen we heel creatief zijn en zo het mooiste geboortespandoek maken, precies zoals jij hem hebben wilt.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste schetsen en producten? Volg ons dan op Instagram. https://www.instagram.com/lievespulletjes/