Sluiten

Categorieën

Filters

  Het verhaal achter Lievespulletjes

  Lievespulletjes is een jonge, persoonlijke webwinkel die met passie wordt gerund. Alle designs en illustraties die je in onze winkel aantreft, zijn van eigen hand en nergens anders te koop. Als je iets bij ons bestelt, schaf je dus altijd iets unieks aan. Bovendien kunnen veel van onze decoraties worden gepersonaliseerd. Lievespulletjes staat voor unieke producten, kwaliteit en service: omdat iedere geboorte uniek is en het allerbeste verdient!

  Aangeboren tekentalent

  Mijn naam is Roy Korpel, getrouwd met Miriam en vader van drie prachtige kinderen. Tekenen is sinds mijn zesde jaar de rode draad in mijn leven; toen tekende ik al wekelijk de hele Donald Duck na. In de rapportjes van de basisschool opperden de juffen en meesters dat ik misschien ook eens wat anders moest tekenen dan Donald Duck. Eén meester meldde bovendien dat, helaas voor mij, het leven niet alleen bestaat uit tekenen…

  Dat mijn meester het goed mis had, blijkt uit het feit dat ik tegenwoordig werkzaam ben freelance professioneel illustrator. Ik teken onder meer voor reclame-, marketing- en evenementenbureaus, televisieproducties en uitgeverijen. 

  Trotse papa en mama

  Als ik aan nieuwe illustraties werk, kan ik altijd rekenen op het kritische oog van Miriam. Zij verzorgt trouwens ook de leuke kindersieraadjes die je naast de door mij geïllustreerde producten in onze webwinkel vindt – gewoon, omdat ze het leuk vindt om te doen. Vanwege haar bijdrage spreek ik dan ook meestal in de ‘we-vorm’ over Lievespulletjes.

  Aan de wieg van Lievespulletjes

  Toen mijn jongste dochter naar de basisschool ging, stond ik als haar papa natuurlijk af en toe op het schoolplein. In gesprekjes met andere ouders kwam daarbij mijn tekenwerk wel eens ter sprake. Als ik dan wat eigen werk liet zien, was de reactie vaak: "Wat leuk, ik zou het zo aan de muur hangen." Het was door dit soort opmerkingen dat Lievespulletjes op een mooie dag het levenslicht zag.

  Kwaliteit met een persoonlijk tintje

  In onze webwinkel bieden we uitsluitend kwalitatief goede materialen. Wat onze producten betreft: onze posters drukken we af op stevig papier en we versturen ze rechtop in een speciale doos. Bij ons dus geen opgerolde posters in piepkleine kokertjes. De canvas decoraties worden met de hand in elkaar gezet en de spandoeken worden afgedrukt op dik pvc met ringen in de hoeken. Sommige decoraties kun je voorzien van een naam; als we deze hebben verwerkt in de decoratie, ontvang je een paar dagen later je eigen gepersonaliseerde bestelling. Zoals gezegd kun je bij Lievespulletjes rekenen op kwalitatief hoogwaardige en unieke baby- en kinderkamerdecoratie – precies wat elk nieuw wereldwondertje verdient!

   

   (Roy Korpel - Illustrator van Lievespulletjes)

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »