Terug

Armbandjes leveren in België niet mogelijk

Verzenden & retourneren

Bijna alle artikelen in onze winkel zijn niet op voorraad. Dit komt omdat ze gepersonaliseerd moeten worden. We zijn voor de levertijd afhankelijk van onze drukkers. We werken al jaren met dezelfde partijen en onderhouden een gezonde relatie. Bij ieder product geven we een levertijd aan. Het komt zelden voor dat we de levertijd niet halen. Mocht er een vertraging ontstaan houden we je op de hoogte.

 

Ik ben niet thuis, wat nu?

In de meeste gevallen probeert de bezorger om het pakket bij de buren af te leveren. Als dit niet lukt wordt het de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als dit wederom niet lukt wordt het pakket klaar gezet om af te halen bij een sorteer centrum in de buurt. Je zal daar informatie over ontvangen van de bezorger. Neem contact met ons op als je deze informatie niet heb ontvangen. Dan gaan wij daar achteraan.

 

14 dagen bedenktijd

De Europese regels voor het kopen op afstand zijn heel duidelijk: Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.


Als ik iets retour stuur, wat kost dit dan?

Niets! Wij willen jou alleen maar blij maken. Als dit niet is gelukt met onze producten betreuren we dit zeer. Neem contact met ons op en we regelen een retour verzoek op onze kosten.

 

Gepersonaliseerd kan niet retour

Let op: Zoals je wellicht zult begrijpen, kunnen we producten die gepersonaliseerd zijn niet retour nemen. Een gepersonaliseerde decoratie kunnen wij immers niet meer verkopen. Is het beschadigt of defect, zal dit uiteraard worden opgelost. We hopen op je begrip. Ben je niet tevreden? Neem alsjeblieft contact met ons op want we laten niemand in de kou staan!


Herroepingsrecht

Je hebt 14 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Na het moment van herroepen heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd om de aankoop retour te sturen.

De overeenkomst herroepen kan op elke manier plaatsvinden, mits het artikel niet speciaal op maat is gemaakt (bijvoorbeeld personaliseren). Download hier ons ons herroepingsrecht formulier (Word bestand). Dit is overigens niet verplicht.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »