Levertijd

Heb je iets liefs bij ons besteld? Dan wordt jouw bestelling na ontvangst van betaling binnen een paar werkdagen verzonden. Met uitzondering van zon en feestdagen. Wij versturen jouw pakket via de post, PostNL en soms via DHL. Is er een spoedsituatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

De verzendkosten zie je meteen wanneer je een bestelling plaatst. Posters en spandoeken versturen wij via een pakketje. Armbandjes versturen wij als brievenbuspost. Door de flink gestegen prijzen voor het verzenden van spulletjes, versturen we helaas geen pakketjes meer naar België. :(

 

Voor bestellingen (binnen Nederland) gelden de volgende tarieven:‚Äč

  • Post verzending binnen Nederland € 2,95 (enkel armband, setje stickers of een enkele ketting)
  • Brievenbusdoos binnen Nederland € 3,95 (meerdere kleine artikelen / posters / spandoeken)

 

Retourneren

Wil je een bestelling retourneren? Geef je retourzending dan binnen 14 dagen na ontvangst door via info@lievespulletjes.nl. In jouw email vermeld je de volgende gegevens:

 

  • Jouw naam en adresgegevens
  • Het ordernummer van jouw bestelling
  • De omschrijving van het product dat je wilt retourneren

 

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

 

Je draagt zelf zorg voor de gemaakte kosten van een retourzending. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste manier van verzenden. Uiteraard verwachten we dat de producten ongebruikt zijn en onbeschadigd retour komen. Voor het terugsturen kun je het beste de doos gebruiken waarin je de bestelling hebt ontvangen.

 

Nadat je hebt aangegeven te willen retourneren, stuur je de retourzending binnen 14 dagen naar:

 

Lievespulletjes
Perzikengaarde 8
3124 WL, Schiedam

Als wij de zending retour hebben ontvangen, krijg je het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk - maar uiterlijk binnen 14 dagen - retour.


Uitzonderingen retourneren

Zoals je wellicht zult begrijpen kunnen we op maat gemaakte en / of gepersonaliseerde producten niet retour nemen. Kralenarmbandjes worden op maat en bestelling gemaakt en een gepersonaliseerde decoratie kunnen wij immers niet meer verkopen. Is het beschadigt of defect, zal dit uiteraard worden opgelost.


Herroepingsrecht

De overeenkomst herroepen kan op elke manier plaatsvinden, mits het artikel niet speciaal op maat is gemaakt (bijvoorbeeld personaliseren). Download hier ons ons herroepingsrecht formulier (Word bestand). Dit is overigens niet verplicht.