Terug

Armbandjes leveren in België niet mogelijk

Geboortespandoek met naam en unieke illustraties (31)

De kleine komt eraan of is geboren. Je wilt dit graag aan iedereen kenbaar maken. Wij helpen je een handje zodat je op een unieke en leuke manier, het aan de hele buurt kunt vertellen.

Filters

Geboortespandoek met naam en unieke illustraties

Geboortespandoek, origineel!

De kleine komt eraan of is geboren. Je wilt dit graag aan iedereen kenbaar maken. Wij helpen je een handje zodat je op een unieke en leuke manier, het aan de hele buurt kunt vertellen. Met een assortiment van verschillende geboortespandoeken is er voor ieder keus genoeg bij Lievespulletjes.nl 

Geboortespandoek met naam

Een geboortespandoek bij Lievespulletjes.nl wordt gratis voorzien van een naam of tekst. En het mooie is dat je dit zelf erin kan zetten zodat het geboortespandoek helemaal naar jullie zin is. De tekst, de kleur en de afmeting kan je allemaal zelf bepalen. Zo is een geboortespandoek met naam pas echt helemaal uniek. Kies een geboortespandoek, kies een afmeting en klik vervolgens op “start met personaliseren”, met 10 minuten is je geboortespandoek op maat besteld. Wij zorgen ervoor dat het geboortespandoek wordt geleverd zoals je hem heb samengesteld.

Waar is een geboortespandoek van gemaakt?

Een geboortedoek die je bij Lievespulletjes.nl heel simpel kan bestellen is gemaakt van zwaar PVC (500g/m2). Het PVC is behandeld waardoor het brandvertragend is. De randen worden netjes omgezoomd en in de hoeken plaatsen we ringen. Dan kan je het spandoek met Hoera een dochter makkelijk ophangen aan de schutting, balkon of tussen twee palen. 

Geboortespandoek met unieke illustraties

Bijna alle decoraties, designs en illustraties worden door Lievespulletjes zelf gemaakt. Dit maakt ons uniek ten opzicht van andere winkels. Wij maken schetsen en werken deze uit tot illustraties. En deze illustraties verwerken wij alleen voor onze eigen producten. Alle geboortespandoeken die bij Lievespulletjes te koop zijn, kan je nergens anders kopen. Ook kunnen we een illustratie aanpassen als dit gewenst is. Hier zullen wet meerkosten voor verrekend worden.

Levertijd van een geboortespandoek

Een geboortedoek heeft een beetje tijd nodig. Het drukwerk moet drogen, de randen moeten worden omgezoomd en er moeten ringen worden ingezet. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. 

Vergeet ons niet te volgen op Facebook waar we schetsen en nieuwe producten showen! geboortespandoeken bij Lievespulletjes. Uniek, lief en illustratie uit eigen keuken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »