Klein lief webshopje draaiend op passie!

Of je nu een babykamertje aan moet kleden omdat je je eerste kindje verwacht of een kinderkamertje (opnieuw) inricht, een poster met lieve diertjes aan de wand mag niet ontbreken. Niets spreekt kleine ukken zo tot de verbeelding als herkenbare beestjes – maar dan wel op een lieve manier afgebeeld, natuurlijk. Bij Lievespulletjes ben je dan aan het juiste adres als het gaat om lieve diertjesposters!

Finishing touch? Lieve diertjesposter!

Op de een of andere manier zijn kleine kindjes en kleine diertjes een ‘match made in heaven’. Niet zo gek ook, want wat past er nu beter bij die lieve kleine ukkepuk van je dan een of meer schattige, jonge diertjes? Die perfecte match heeft ons bij Lievespulletjes dan ook geïnspireerd tot het creëren van een hele reeks aan lieve diertjesposters. En welke poster je ook uit onze collectie kiest, je zult zien dat het de perfecte ‘finishing touch’ voor de baby- of kinderkamer is.

Feest der herkenning

Dieren spreken jong en oud tot de verbeelding en maken ook al snel deel uit van de wereld van je kleintje. Ga maar na: in veel kijk- en voelboekjes spelen (jonge) diertjes een rol en in je eigen leefomgeving komen jullie waarschijnlijk regelmatig honden, poezen, vogeltjes et cetera tegen. Met een dreumesje ga je verder misschien weleens naar de kinderboerderij en een bezoekje aan een dierentuin behoort ook al snel tot de mogelijkheden (al vindt een heel jong kind de vrij rondvliegende musjes daar waarschijnlijk net zo interessant als de exotische dieren).

Bosdiertjesposter of liever wilde diertjes?

Voor onze posters met lieve diertjes hebben we ons laten inspireren door allerlei kleins en schattigs uit de dierenwereld. Bosdiertjes als lieve vosjes, konijntjes en vogeltjes maken vanzelfsprekend deel uit van onze collectie posters. Maar we hebben ook afbeeldingen van wat ‘spannendere’ beestjes als een krokodil (niet té eng, hoor), een olifantje, een aapje enzovoorts. Dus zowel voor een kamertje in een bosthema als voor een jungle  vind je bij Lievespulletjes de perfecte poster.

Posters van topkwaliteit

Zoals je ziet, slaag je bij Lievespulletjes gegarandeerd voor wanddecoratie met lieve diertjes. Extra leuk: onze producten zijn stuk voor stuk door onszelf ontworpen en zijn nergens anders te koop. Daarnaast kiezen wij voor kwaliteit: extra glad en stevig houtvrij papier dus, met een glanzende toplaag, waardoor je kunt rekenen op een kwaliteitsafdruk. Als je je favoriete poster zelf nog even inlijst, creëer dé blikvanger voor je baby- of kinderkamertje!

 

Kies voor Lievespulletjes

Als je iets bestelt bij Lievespulletjes, kies je voor een unieke webwinkel waar alles draait om aandacht en passie. Onze posters met lieve diertjes versturen we bijvoorbeeld rechtop in een speciale doos en niet opgerold; zo garanderen we dat de poster jou in perfecte staat bereikt. De vele positieve reviews die wij van onze klanten ontvangen, zijn voor ons het beste bewijs dat onze zorg en passie gewaardeerd worden. Probeer het zelf en bestel vandaag nog een van onze lieve diertjesposters!