• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stoere posters voor de jongenskamer

Op zoek naar een poster voor de jongenskamer. Wij verkopen een eigen unieke Lievespulletjes serie posters door ons ontworpen en geïllustreerd!
Keuze filter

Stoere posters voor de jongenskamer

Poster jongenskamer bestellen


Een poster voor de jongenskamer bestellen doe je bij Lievespulletjes. We hebben een unieke eigen lijn die we zelf ontwerpen en illustreren. We laten ons inspireren op bekende trends maar ook eigen creatieve creaties zijn te vinden in onze mooie webwinkel.

Leuke jongenskamer poster


Met onze eigen poster jongenskamer lijn verkopen we stoere platen, lieve illustraties en grappige teksten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Onze posters zijn uniek


Onze posters voor de jongenskamer zijn door ons zorgvuldig getekend en ontworpen. Moet er iets aangepast worden kunnen we dat tegen een eventuele kleine meerprijs in orde maken. Heb je een vraag over een artwork? Neem gerust contact met ons op.

Koop een lijst

Een poster worden geleverd zonder lijst. Lijsten zijn heel persoonlijk en gelukkig overal te koop. Wij kunnen de Ribba serie van de Ikea adviseren. Het kan zijn dat de poster een beetje bijgeknipt moet worden. Dit is op eigen inzicht prima te doen. Onze posters worden afgedrukt op A4 of A3. De maten die daar dichtbij komen zijn 30x20cm (A4) of 40x30cm (A3). Ook de Hema, Marskramer en de Action heeft leuke lijstjes waar prima een alfabet poster in gestoken kan worden.

We hanteren lage verzendkosten van slechts 2,95 en gebruiken stevige kartonnen enveloppen om de poster te beschermen. 

Poster jongenskamer.

Lees meer